Follow by Email

Wednesday, 13 July 2011

berhijrah

today last day berkhidmat at utmspace skudai dan akan berkhidmat di utspace k.l...selama 3 tahun 2 bulan 14 hari sy telah berkhidmat di utmspace skudai...mula sebagai kerani d UPeX kemudian berhijrah sebagai kerani kepada Timbalan Pendaftar...di UPeX bos pertama Dr. O yg mmg sempoi n kemudiannye di gantikkan dgn Dr. Maslan yg spoting...syok keja bersama team UPeX...sbb kt UPeX suka buat makan2...

10 Disember 2009 di arah tuk menjadi kerani pada Timablan Pendaftar  iaitu En. Mohamed Tajuddin a.k.a MTO.mula2 tgk adui garangnye...skali dh bekerja dgn beliau,beliau adalah bos yg spoting tp fokus pada kerja...mmg seronok bekerja dgn MTO...sy anggapnye sebagai bapa..byk nasihat dan tunjuk ajr yg di beri pd sy...

sepanjang berkhidmat di utmspace skudai macam2 pengalam,suka,duka sy tempuhi tp itu semua ragam hidup yg perlu di lalui...seronok bekerja dgn ramai org n melihat telatah org...kawan2 sekerja yg baik n ok je...selesa bekerja bersama mereka...adat dlm berkwn ade pasang surutnye...tp sy dpt laluinye dgn baik...

sayu tuk tinggalkan utmspace skudai...pastinye rindu pada bos n kwn2 yg sempoi...to my bos...sy pasti merindui gelak tawa,gurauan dan pasti sy rindukan 1 ayat yg setiap hari bos utarakan bila bos marah "bagi sebijik kang"hihihi...wpun bos marah tp sbnrnye bos xmarah pun...bila ade benda yg bos x puas ati bos akan simpan n bila baik umh bos akan col sy dan cerita ape yg beliau x puas ati...rindu pd kawan2 sudah tentu di rasai...wpun hnya berpindah cawagan tp suasana kerja n pergaulan belum tentu lagi sama....sy mengharapkan sy dpt bergaul dgn staf di k.l sama mcm staf di skudai...sy berharap sy berpeluang berjumpa kwn2 di skudai..

pastinye sy rindukan kalian semua...buat ain wpun kite dh jauh x leh nk berjimba2 time lunch tp ym n fb kan ada...ain jgn lupa jaga bos eh...ingat ikut bos g k.l jenguk akk...buat pae n syaza jaga tempat kite ni..tgk2kan bos kite tu eh..buat kak lin klu g ikea jgn lupa bgtau sy eh....tuk kak su wpun jauh ym kan ade hihihi good luck tuk kak su...tuk kak ila upex sukses slalu...tuk ka yat pasti sy rindu celoteh kak yat...dan untuk semua pasti sy rindu kamu....akhir kata terima kasih atas tunjuk ajar yg di beri...semoga perkenalan n persahabatan kita ni sentiasa terjalin.....