Follow by Email

Sunday, 2 October 2011

blog bersawang

lama sgt2 x update blog ni...skrng dh nk masuk 3 bln dok dgn husben n budak tomel...dh 7 bln budak tomel tu yg ligat aktif...gembira tgk ank membesar dpn mata...bt sementara waktu dok dgn  MIL so xleh la nk malas2 kena la buat ape yg sepatutnye....klu MIL ckp ape pun dgr je la xpyh nk menjawap kdng2 ape yg d cakap byk betul nye...ye la org tua dh byk pengalaman...

sejak dok k.l ni br sekali balik kampung jumpe mak ayah tu pun time raya...ikut ati nk balik slalu tp kekangan kerja en husben n perjalanan yg jauh kena la berhemah....rindu sgt2 pada mak ayah...hari2 wajib col mak gosip2 dgn mak ok..ngadu dgn mak...mak ayah rindu kt cucu pempuan dia ni...

huh keja kt space k.l ok je semua ok...kerja berjalan lancar....


ni ade la ckit gambar anak dara

ank dara sy yg tgh berposing baju kurung
rindunye kat dia


 ni masa raya kt pontian
ni my family, xbesar sgt pun

sekian bt ms ini ade masa smbung lagi

No comments:

Post a Comment