Follow by Email

Monday, 10 October 2011

TerKurung

weknd baru ni aku dok umh je x keman pun...sabtu husben kerja...cerita di hari sabtu...aktiviti sepeti biasa ari sabtu klu x keja cmfrm la aku basuh baju aku...siap basuh baju MIL suh aku mandi dl n pastu jaga ank coz MIL nk masak...aku duk umh FIL ni rsnye mcm x buat ape mcm rs bersalah just tlg2 je...semua benda nk buat MIL aku akn ckp xpe jaga baby je...huh agk la boring and takut skill masak aku hilang mcmtu je hahaha (perasan mcm pandai masak plak)....aku pun g la mandi skali bila nk kuar sesuatu terjadi...pintu bilik air aku xleh bukak..huh time tu MIL aku tgh main2 dgn ank aku....skali aku jerit kelam kibut MIL aku naik atas tanye...pastu MIL aku col mak aku selepas dia cuba tuk bukak x boleh skali aku tgu dlm bilik air hampir 2 jam setelah selamat keluar husben aku ketawa bagai sbb lawak...huh pengalaman betul...

hari ahad g umh jiran kenduri g haji plan nye nk kuar belah petang beli keperluan anak dara kecik tp d sebabkn panas malas la kuar dok umh melayan ank dara kecik n tido....mlm husben keja plak...so biar la dia rehat secukupnye....klu jd weknd ni mak n ayh nk dtg k.l aduh gumbiranye...mak n ayh rindu kt cucu dia sbb tu dtg hihihi...

bersambung kemudian....

No comments:

Post a Comment